Beurspraatje.nl

Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Welkom op de site Beurspraatje.nl

Column over koersverloop

Het zijn spannende tijden op de financiële markten, de afgelopen weken zijn er al een aantal banken omgevallen en daarnaast moeten Centrale Banken de rentes blijven verhogen in verband met de hoog blijvende inflatie.

Lees meer »

Beurspraatjes Beursnieuws...

Wat gebeurt er allemaal in de wereld wat van invloed kan zijn bij het handelen op de beurs en wat staat ons allemaal te wachten op de financiële markten je leest het elke handelsdag in het Beurspraatje.nl Beursnieuws...

 

AEX & Dax lager van start...

Goedemorgen de Europese beurzen gaan vrijdag een lagere opening tegemoet, nadat Wall Street een groot deel van de winsten gisteren inleverde tegen het einde van de handelsdag.

Lees meer »

Rustige opening na volatiele maandag

Goedemorgen, de Europese beurzen gaan dinsdag een hogere opening tegemoet. De AEX future is opgelopen naar de weerstandszone 732/735. Mogelijk gaan kopers proberen met het aanloopje van gisteren een doorbraak te forceren.

Lees meer »
Rating: 5 sterren
1 stem

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl