Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 2 juni 2020 om 15:23

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op 9625 en dat is zo'n 40 punten hoger als de slotstand van gisteren. De kopende partijen blijven de druk op de 9600 opvoeren en er lijkt dan ook een structurele doorbraak aanstaande...

De dag candle van gisteren is een groene die tegen zowel de bovenste lijn van de stijgende wig, als de bovenste lijn van het stijgend kanaal uit maandgrafiek aan staat. Deze lijnen geven samen behoorlijk wat weerstand aan de Nasdaq en daardoor twijfel ik toch of de doorbraak er daadwerkelijk gaat komen. Zeker nu ook de andere sectoren weer in trek beginnen te raken en minder duur zijn als de BigTech op dit moment. Enige voorzichtigheid is dus wel op zijn plaats op dit moment.

Vanmorgen is de future even opgelopen tot aan 9675, maar zakt nu terug tot aan 9600, daar word het draaien of breken. Lukt het de kopende partijen om rond dit niveau een hogere bodem te plaatsen en weer op te lopen dan zullen zij proberen de weerstand rond 9700 te gaan uitenemen. Zakt de koers terug tot onder 9600, dan blijven we waarschijnlijk zijwaarts bewegen in de range 9300/9600.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »