Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 15:47

Nasdaq weekgrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 10495 en dat is zo'n 130 punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De Nasdaq heeft hiermee het 123,6% fibo van de beweging 6645/9750 gehaald....

De Nasdaq handelaren hebben een lang weekend achter de rug, maar afgelopen nacht werd de future meteen weer gekocht en is ons middellange termijn koersdoel van 10450/10500 inmiddels gehaald. Het is komende week belangrijk om deze winst vast te houden, wellicht kan de Nasdaq dan op weg naar het volgende middellange target, het 138,2% fibo rond 10950/11000.

Het mag duidelijk zijn dat er op de weekgrafiek nog steeds een sterke longtrend gaande is, de koers beweegt boven alle ema's en de stijgende bodemlijn. Zolang dat het geval is verwacht ik dat we deze week definitief door 10500 zullen breken. Pas bij een weekslot onder de 10000 is er sprake van een trendbreuk op de weekgrafiek en ga ik opzoek naar short targets, maar vooralsnog is daar geen reden toe.

Nasdaq daggrafiek:

Ook de daggrafiek laat nog steeds een zeer sterke longtrend zien. Zoals ik vorige week al aangaf is de koers op weg naar de bovenste lijn van het trendkanaal, deze ligt vandaag zo rond 10550/10600. Vanaf dat punt zou er dan weer wat druk op de koers kunnen komen om een hogere bodem te plaatsen. Mogelijk tot de onderste lijn van het kanaal zoals dat als een aantal keer eerder is gebeurt.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »