Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 31 juli 2020 om 14:55

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 10945 en dat is zo'n 50 punten hoger als de slotstand van gisteren. Zag het er gisteren voorbeurs nog naar uit dat de Nasdaq door het 38,2% fibo rond 10550 zou breken, staat de future inmiddels alweer bijna op zijn 'all time high'...

Er kwamen gisteren een heleboel tech bedrijven met hun Q2 cijfers en die werden zeer goed ontvangen. Echt heel erg goed waren ze vaak niet, maar ze waren ze minder slecht dan verwacht en dat is in deze manische tijd goed genoeg om flink bij te kopen.

De dag candle van gisteren is daarmee een flinke groene 'hammer' geworden waarvan het lichaam zowel de ema10, het 23,6% fibo van de beweging 9750/11078  en de middellijn van de bollinger bands heeft uitgenomen en de steel precies het 38,2% fibo rond 10550 heeft getest als steun.

Daarmee zijn we aangekomen bij de dubbele top rond 10950, hier ligt tevens de stijgende bodemlijn uit de weekgrafiek en ik heb het idee dat men de Nasdaq daar vandaag boven wil laten sluiten zodat deze steunlijn intact blijft. Steun ligt er nu op dag basis bij het 23,6% fibo rond 10750, deze kan de komende dagen nog worden terug getest als steun, of dat ook vandaag zal gebeuren dat durf ik niet te zeggen, het is immers de laatste dag van de handelsmaand en de kopende partijen willen die candle waarschijnlijk volledig gevuld sluiten.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »