Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 10 augustus 2020 om 15:13

Nasdaq weekgrafiek:

De Nasdaq future is afgelopen vrijdag gesloten op een stand van 11140 en dat is zo'n 120 punten hoger als de slotstand van vorige week vrijdag. De Nasdaq heeft daarmee het 138,2% fibo op 10940 achter zich gelaten en kan nu op weg naar 11500 de komende periode....

De 'bullisch engulfing van vorige week is afgelopen week bevestigd met wederom een groene candle en een doorbraak door het 138,2% fibo van de beweging 6645/9750. Als we verder naar de weekgrafiek. van de Nasdaq kijken, dan kunnen we eigenlijk alleen maar concluderen dat er een zeer sterke long trend gaande is. Zolang we boven 11000 bewegen is mijn middellange termijn koersdoel 11500en daar boven het 161,8% fibo rond 11680/11700. Pas bij een structurele doorbraak van de stijgend bodemlijn (10940) zou er sprake zijn van een trendbreuk, tot die tijd is het hoog, hoger, hoogst voor de Nasdaq. 

Nasdaq daggrafiek:

Afgelopen vrijdag werd er een rode candle tegen de bovenste lijn van het stijgend kanaal geplaatst, word deze vandaag bevestigd met nog een rode candle, dan zou dat het begin kunnen zijn van een correctie naar de onderste lijn van het kanaal zo als we dat steeds zien bij de Nasdaq. Echter begint de candle vandaag groen en daarmee zouden de kopende partijen ook kunnen proberen een hogere bodem te plaatsen, het is dus even afwachten wat men van plan is vandaag. Zolang we boven 11080 bewegen hou ik rekening met een hogere bodem, zakken we eronder dan lijkt een correctie mij het meest voor de hand liggende scenario.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »