Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 om 15:42

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 11750 en dat is een fractie hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq is gisteren verder gestegen en is daarbij door het 161,8% fibo van de beweging 6645/9755 op 11680 gebroken...

Gisteren aan het begin van de Amerikaanse sessie leek het er even op dat de Nasdaq terug in het stijgend kanaal zou zakken, maar de bovenste lijn gaf steun aan de index waarna er een nieuwe opgaande beweging werd opgezet. Het resultaat is een vette groene candle bovenop de bovenste lijn van het kanaal. Zo blijft het koersdoel van 12000 staan en lijkt het slechts een kwestie van dagen voordat we dat gaan bereiken. 

Steun ligt er nu bij de fibo's in de zone 11680/11650 en dat is meteen ook het eventuele kantelpunt. Zakt de Nasdaq er doorheen dan staat er een top en kunnen we een correctie verwachten van deze rally die nu alweer 900 punten duurt.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »