Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 28 augustus 2020 om 15:52

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 11955 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De Nasdaq heeft gisteren meerdere keren boven de 12000 punten gestaan, maar wist daar niet boven te sluiten, krijgen we dan toch een top vandaag..?

Die vraag stel ik mezelf eigenlijk al weken maar tot op heden gebeurt dat nog niet en gaat de index alleen maar omhoog. Toch is het dit keer goed mogelijk dat we een top krijgen de dag candle van gisteren is een 'doji' en dat geeft aan dat men toch wat begint te twijfelen, ik kan me dan ook goed voorstellen dat er handelaren zijn die voor het weekend wat winst van tafel willen halen.

Steun is er vandaag net als gisteren rond het 161,8% fibo van de beweging 10315/11285 in de zone 11900/11880. weerstand verwacht ik ook weer in dezelfde zone als gisteren zo rond 12020/12050.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »