Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 om 15:42

Nasdaq weekgrafiek:

De Nasdaq future is afgelopen vrijdagavond gesloten op een stand van 12003 en dat is ruim 400 punten hoger als de slotstand van vorige week vrijdag. De Nasdaq is afgelopen week door het 161,8% fibo gebroken en dat was eigenlijk het laatste target wat ik heb kunnen uitrekenen met deze fibo's...

De week candle is weer een grote groene van ruim 400 punten alsof het niks is Het mag duidelijk zijn dat er op basis van de weekgrafiek een zeer sterke opgaande trend bezig is. Deze trend blijft van kracht zolang de Nasdaq boven de stijgende bodemlijn blijft koersen. Nu het target van 12000 afgelopen week ruimschoots gehaald is, richt ik me voor deze week op 12500. Dit target blijft geldig zolang de index op dag basis boven de 12000 blijft, daaronder verwacht ik wat winstnemingen. 

Nasdaq daggrafiek:

De dag candle van afgelopen vrijdag is een kleine groene die weer binnen de bollinger bands is gesloten, door de consolidatie van afgelopen donderdag en vrijdag is er weer opwaartse ruimte gecreëerd voor een vervolg omhoog. Of die er vandaag ook gaat komen dat valt nog maar te bezien, de huidige dag candle is tot nu toe namelijk een inverted hammer en zou daarmee weleens een top kunnen gaan worden. Sluit de Nasdaq vandaag onder 12000, dan verwacht ik wat winstnemingen en dus een daling naar 11900/11880 en daaronder 11800/11750 waar de bovenste lijn van het trendkanaal zich bevind, blijven we boven 12000, dan zullen we later deze week wellicht verder omhoog gaan naar mogelijk 12500.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »