Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 20 januari 2021 om 17:29

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 13115 en dat is zo'n 65 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq is gisteren verder opgelopen en daarmee teruggekeerd binnen de stijgende wig....

Als we kijken naar de dag candle van gisteren dan is dit opnieuw een flinke groene welke is geplaatst op de middellijn van de banden. Hiermee hebben de kopende partijen de regie weer in handen genomen en is de koers teruggekeerd binnen de stijgende wig en dat is een heel sterk teken, omdat de  uitbraak van afgelopen vrijdag nu een valse is geworden en de wig onbruikbaar is geworden als omkeerpatroon, om die reden heb ik hem uit de grafiek gehaald.

Wat over is gebleven is een stijgend trendkanaal dat nu is ontstaan, zolang de Nasdaq zich daar binnen verplaatst is er een longsignaal en zijn we onderweg naar ons target van de W-vormige bodem. Pas bij een dagslot onder de bodem van afgelopen vrijdag op 12750 zou er een trendbreuk plaatsvinden en vervalt het target.

Voor nu is de Nasdaq onderweg naar de top rond 13135, breken we daar doorheen dan komt er een nieuw nieuw middellang termijn target van 13250/13300 voordat we naar het koersdoel kunnen van de W. Totdat de top op 13135 is uitgenomen, blijft het wel goed oppassen voor een dubbele top en een vervolg van de daling, maar daar lijkt op dit moment geen sprake van.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »