Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 6 december 2019 om 10:43

AEX daggrafiek:

De AEX staat op dit moment op 595 en dat is zo'n 3,5 punt hoger dan het slot van gisteren. De AEX doet het goed vandaag is is nog maar 4 puntjes verwijderd van de 600 punten grens. Met een beetje mazzel en hulp van de andere indices gaan we daar vandaag boven sluiten...

Het was een rare onvoorspelbare dag gisteren op de financiële markten, aanvankelijk gingen de indices uit Europa omhoog, maar na de opening van de Amerikaanse indices zakte de koersen in het rood. Later op de avond werd3n de indices aan de andere kant van de plas weer gekocht waardoor we vanmorgen hoger konden openen.

De candle van gisteren is een inverted hammer. De ema10 en de middenlijn van de boilinger bands waren een te zware weerstand om in een keer uit te nemen. Wel lukte het om boven het 38,2% fibo e blijven die we vinden rond 592. Dit is nu steun geworden. De candle van vandaag is onderweg naar het 23,6% fibo en staat opnieuw boven de ema10 en de middenlijn van de boilinger bands. Lukt het de kopende partijen de 596 uit te nemen dan ligt de volgende volgende horde bij de rode weerstandslijn rond 598, daarboven kunnen we de 600 weer gaan testen. Zou de AEX alsnog gaan dalen en onder de 592 terecht komen dan moeten we weer naar shorts gaan kijken.

AEX 1H-grafiek:

hierboven zien we dat gisteren het hoogste punt van de dag lag rond 596, weet de AEX hier boven te komen, beekent dat en overwinning voor kopende partijen. Daarnaast zal het andere partijen simuleren om ook long te gaan op de AEX index. Het volgende target word dan 598/600. Zakken we door de pivot dan veranderd het beeld en moeten we weer naar het zuiden gaan kijken voor potentiële targets.Vanmiddag komen er nog diverse arbeidscijfers uit de V.S. die. de boel nog flink kunnen opschudden. Tot die tijd zal het wel rustig blijven.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »