Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 9 december 2019 om 10:18

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat p di moment op een stand van 602 punten en dat is vrijwel gelijk aan het slot van afgelopen vrijdag. De AEX weet goed stand te houden boven de uitgenomen weerstand van 599/600...

Afgelopen vrijdag schreef ik mijn update dat er een goede kans was dat de AEX boven de 600 punten zou sluiten, geholpen door een beter dan verwacht banencijfer uit de V.S. is dit ruimschoots gehaald. hoe nu verder?

Kijken we naar de daggrafiek zien we dat de eerste weerstand ligt bij de top van afgelopen vrijdag rond 603, weet de AEX hierboven te komen dan kunnen we verder omhoog richting 610/615. Of we daar direct naartoe gaan valt nog te bezien, vaak word oude weerstand eerst terug getest als nieuwe steun en dan zou de AEX eerst nog terug moeten naar 599/600 of daaronder het 23,6% fibo rond 598/597.

AEX 1H-grafiek:

Als we inzoomen op de uurgrafiek is te zien dat de koers Vande AEX beweegt in de vorm van een driehoek. Dit kan twee betekenissen hebben, of de index breekt aan de bovenkant uit, dan word het een halfmastpatroon. Breekt de koers er aan de onderkant uit dan kunnen we driehoek zien als een top. Zolang de AEX inde driehoek beweegt is het beeld neutraal en is het beter af te wachten totdat er een keuze word gemaakt aan welke kant de index de driehoek verlaat.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »