Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 11 december 2019 om 09:53

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op een stand van 599 punten en dat is vrijwel gelijk aan het slot van gisteren. Handelaren doen het rustig aan vandaag in afwachting van het FED rentebesluit vanavond...

Gisteren moest de AEX de 600 punten grens opnieuw laten varen en daalde de AEX tot aan een oud steun niveau uit November wat ligt bij 595/594. Vanaf dat punt werd de AEX weer gekocht en weer terug gebracht tot de 600 punten grens.

Voor vandaag word het spannend of handelaren er weer genoeg vertrouwen in hebben om de index weer terug te brengen boven de 600 punten. Wellicht kan een positieve persconferentie vanavond van de FED daarbij helpen.

Dan de daggrafiek de candle van gisteren is boven het 23,65 fibo gesloten en ook de candle van vandaag lijkt daar zijn steun te vinden. Stijgt de AEX vandaag tot ongeveer 601 dan staat er een bodem in de daggrafiek en kunnen we de komende dagen verder omhoog. Zakt de koers door deze fibo heen dan kan de ema10 rond 597.80 nog voor steun zorgen.

AEX 1H-grafiek:

Als we inzoomen op de uurgrafiek zien we dat de AEX wat blijft hangen tussen het 23,6% fibo en de 600 punten. Zolang dat het geval is, is er geen duidelijk beeld waar de aEx uiteindelijk naartoe zal gaan. Een opwaartse doorbraak door de 601 betekent een vervolg van de uitend, een daling onder 598 zou de index wat verder naar beneden drukken om wellicht een hogere bodem te plaatsen boven die van gisteren. Een doorbraak door de 594 bodem van gisteren geeft meer neerwaartse druk op de koers.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »