Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 18 december 2019 om 10:02

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op een stand van 607 punten en dat is een puntje hoger dan de slotstand van gisteren. De index herstelt weer iets na een kleine verliesdag..

Als we kijken naar de daggrafiek zien we dat er gisteren een rode candle is geplaatst. De onderkant staat net iets boven het 23,6% fibo van de beweging 580/612 die ligt op 605. De candle van vandaag is echter alweer een groene en daarmee is het nog maar de vraag of er echt een correctie komt, of dat dit slechts een adempauze is in de uptrend. Bij een slot vandaag boven de 610 staat er namelijk een hogere bodem in de daggrafiek. Zou de index verder dalen en door het 23,6% fibo breken dan verwacht ik een terug test van de 600 punten, maar zover is het nog niet.

AEX 1H-grafiek:

Als we inzoomen op de uurgrafiek zien we dat de AEX het eerste uur van de handelsdag goed begonnen is met een flinke stijging. Hiermee is de uur candle een 'bullisch engulfing'. Komt er komend uur wederom een stijging dan is deze bevestigd als bodem. Er is wel een maar, de koers staat bovenin de boilinger bands en daarmee is er op dit moment weinig ruimte meer om nog te stijgen. Een terug test van de uitgebroken dalende toppenlijn behoort dan ook tot de mogelijkheden.Al met al zien de grafieken er sterk uit en ik ga er dan ook vanuit dat het hier slechts om een adempauze gaat en dat er nog geen correctie komt.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »