Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 19 december 2019 om 11:20

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een stand van 605 en dat is ruim een punt lager de slot stand van gisteren...

De AEX is vanmorgen gedaald tot aan de ema10 op de daggrafiek die voor steun heeft gezorgd. Op dit moment staat de koers weer boven het 23,6% fibo. Daarmee blijft dit steunniveau intact. Mocht de AEX later op de dag alsnog door de ema10 en het 23,6% fibo zakken en sluiten, dan staat er een top in de grafiek en komen er short kansen. Een doorbraak door de 610 zou daarentegen weer long kansen bieden. Het is een lastige week, volumes zijn laag en daarmee is het lastig navigeren. Pas daarom op voor onverwachte bewegingen.

AEX 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek zien we dat de AEX neerwaarts uit de range gebroken, maar werd daar door de kopende partijen meteen opgevangen. Nu is er een strijd gaande om de index in de range te houden. Als het lukt om in de range te blijven, kan de uitbraak een valse worden en kan de AEX later alsnog opnieuw een opgaande beweging starten. Zakt de koers er alsnog uit, dan gaat de daling verder. Het word de komende uren dus spannend welke kant de AEX op zal gaan.

Wil jij de targets weten van de AEX als de daling zich voortzet? Neem dan een abonnement op de signalendienst voor slechts E30,-  per maand.