Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 10:28

AEX daggrafiek:

De AEX staat op dit moment op 607 en dat is zo'n 5 punten lager dan de slot stand van gisteren, de index zakt hard weg na opnieuw onrust in het midden-oosten tussen de VS en Iran...

Er is afgelopen nacht een raketaanval gedaan door het Amerikaanse leger in Irak waarbij een hooggeplaatste Iraanse generaal is vermoord. Met dit incident zijn de spanningen in de regio weer opgeladen en daarvan worden beleggers doorgaans niet echt blij.

We gaan naar de daggrafiek van de AEX, hier zien we dat de winst die gisteren werd geboekt al bijna volledig te niet is gedaan met deze daling. De index leuke nog op de middenlijn van de boilinger bands, maar als deze steun het begeeft gaat de index verder omlaag richting 605/603. Daar ligt op de daggrafiek pas weer de eerste steunzone. De eerste weerstand bij een eventuele stijging ligt nu bij 610 en pas boven 613 komen er weer long kansen.

AEX 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek beweegt de AEX via een dalende toppenlijn mee omlaag. Zolang dit het geval is, is er een shortignaal op de index. Doordat het 23,6% fibo neerwaarts is gebroken ga ik er op dit moment van uit dat de AEX onderweg is naar het 38,2% fibo. Deze ligt op 603,25.

Een terug keer boven 610 zou het beeld weer wat rustiger maken, al ziet het er op dit moment naar uit dat we nog wel een stuk lager kunnen gaan de komende periode. 

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl

 


«   »