Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 7 januari 2020 om 10:36

AEX daggrafiek:

De AEX staat op dit moment op een stand van 610 en dat is ruim 3 punten hoger dan de slot stand van gisteren. De AEX begint de dag in het groen na een goede sessie in Azië vannacht...

Het lijkt of de handelaren de onrust in het midden-oosten alweer zijn vergeten, de beurzen stijgen immers weer. Toch hou ik de komende dagen nog een slag om de arm, ik verwacht dat er binnenkort nog wel een vergeldingsactie komt vanuit Iran. 

Als we kijken naar de daggrafiek zien we dat de candle van gisteren een hammer is geworden. Weet de AEX vandaag wederom een groene dag candle te produceren dan word deze bevestigd als bodem. De AEX beweegt boven de 610 en dat maakt de eerst volgende weerstand de zone 612/613 waar de index zojuist al even is geweest. Een doorbraak betekent een verder vervolg omhoog. Ook vandaag hebben de leden de targets weer ontvangen in de voorbeurs update.

AEX 1H-grafiek:

Als we kijken naar de uurgrafiek dan zien we dat de AEX gisteren uit het dalend kanaal is gebroken en daarmee heeft de stijgende bodemlijn uit de daggrafiek opnieuw steun aan de koers gegeven. Vervolgens is de index opgelopen tot inmiddels 610. Dit niveau is nu een steunniveau geworden, er is namelijk zojuist een hogere bodem geplaatst. Voor vandaag is het van belang dat de kopende partijen de 610 blijven verdedigen, dan kan de AEX de komende uren/dagen verder omhoog is het idee. Een daling onder 608,50 zou het technische beeld doen draaien.

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl