Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 januari 2020 om 10:19

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op 607 en dat is zo'n 3 punten lager dan de slotstand van gisteren. De future is vannacht flink terug gezakt nadat bekent werd dat Iran een raketaanval had gedaan op een Amerikaanse basis in Irak...

De AEX future heeft afgelopen nacht een nieuwe low gezet op 600. Daar heeft de ema50 steun aan de koers gegeven en is de AEX weer opgeveerd tot inmiddels 607. Hiermee lijkt de schade tot nu toe beperkt, al moet ik daarbij zeggen dat de dag nog lang is en er nog van alles kan gebeuren.

Op de daggrafiek is door de daling die gisteren net voor middennacht begon de dag candle van gisteren een rode inverted hammer geworden. De candle van vandaag is tot nu toe een groene en kan, als de index boven 608 weet te sluiten een bullisch engufing worden. Daalt de AEX alsnog later vandaag en sluit de AEX onder de 603 dan word de candle van gisteren bevestigd als top.

AEX 1H-grafiek:

Kijken we naar de uurgrafiek zien we dat er eigenlijk weinig veranderd is. De AEX blijft zijwaarts bewegen in de range 600/612. Er is wel een dalende toppenlijn ontstaan waar de index steeds weerstand van ondervind. Wil de AEX zijn opwaartse trend voortzetten dan zal deze moeten worden uitgenomen. Steun is er Intraday op 605 en 603. Weerstand ligt er bij de dalende toppenlijn en daarboven de bovenkant van de range rond 612.

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »