Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 13 januari 2020 om 10:29

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 610 punten en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van afgelopen vrijdag. De AEX lijkt stand te houden boven de 610...

Het is een rustig weekend geweest in de wereld, er zijn geen rare tweets gepost of raketten afgevuurd waarbij veel dode zijn gevallen. Gelukkig! Afgelopen vrijdag zagen we aan het einde van de handelsdag toch wat 'paniek' verkopen. Waarschijnlijk hebben veel handelaren hun posities afgebouwd voor het weekend. Uit voorzorg voor eventuele aanslagen.

Kijken we naar de daggrafiek zien we dat de candle die afgelopen vrijdag is geplaatst, een flinke rode is. De onderkant staat precies op de stijgende bodemlijn die hiermee wederom voor steun heeft gezorgd. De huidige candle is tot nu toe een groene, maar kan natuurlijk nog van vorm veranderen. Steun ligt er op dag basis op 608. Weerstand ligt er rond 615.

AEX 1H-grafiek:

Op de wat kortere termijn zien we dat de AEX eigenlijk beweegt in een meer zijwaarts patroon. De ema's bewegen vrijwel horizontaal in de grafiek wat laat zien dat er geen trend is op basis van dit time frame. Pas als de AEX boven de 615 weet te stijgen, komen er weer long kansen. Steun ligt er rond 608/607 zakt de koers daaronder dan verwacht ik meer druk op de handel en zal de AEX wat verder dalen. 

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »