Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 20 januari 2020 om 09:35

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX index staat op een stand van 615 eb dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van afgelopen vrijdag. Het zal een rustige dag worden met lage volumes. De Amerikaanse indices zijn vandaag gesloten vanwege Martin Luther King Day...

Het is de AEX vorige week vrijdag niet gelukt om de paarse weerstandslijn uit te nemen. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met het gap wat bij de opening van de cashhandel was ontstaan. Wat ook opvalt is dat de volumes afgelopen donderdag en vrijdag veel lager lagen dan de dagen ervoor. Misschien dat er toch veel beleggers een beetje hoogtevrees beginnen te krijgen bij deze standen.

De dag candle is tot nu toe een kleine rode, maar veel waarde kunnen we daar nog niet aan hechten, het is immers nog vroeg. Weerstad ligt er zoals gezegd bij de paarse lijn rond 616/617. Steun ligt er op 615/614 en daaronder in de zone 612/610.

AEX 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek heb ik een omgekeerde driehoek ingetekend waar de index zich in beweegt. Dit is een potentieel toppatroon, breekt de AEX er aan de onderkant uit dan word het patroon afgerond en kan de AEX het openingsgap van afgelopen vrijdag gaan sluiten. Breekt de AEX er toch aan de bovenkant uit, dan word de omgekeerde driehoek als toppatroon onbruikbaar en verwacht ik een stijging richting 618/620.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »