Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 22 januari 2020 om 10:42

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op 609 en dat is zo'n 3 punten lager dan de slotstand van gisteren. De futures wezen vanmorgen op een hogere opening, maar de kopers laten het tot nu toe af weten...

Gisteren vertelde ik in het beurspraatje dat de koers van de AEX was aangekomen bij een belangrijke supportzone rond 608. Hier ligt een fibo en de stijgende bodemlijn die al meerdere malen steun aan de index heeft gegeven. Vanaf dit punt wist de AEX weer op te veren naar uiteindelijk 612.

Vanmorgen zag het er even naar uit dat de AEX een hogere bodem zou plaatsen in de daggrafiek, maar na de cash opening zakte de index weg. Als we nu kijken naar de daggrafiek ziet het er naar uit dat de AEX opnieuw zal gaan dalen vandaag en is het de vraag of de fibo en de stijgende bodemlijn opnieuw steun zullen bieden aan de index.

AEX 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek zien we dat de koers van de AEX bijna is aangekomen bij de bodem van gisteren. Er zou rond dit niveau een dubbele bodem tot stand kunnen komen. Lukt dat niet dan komt de stijgende trend in gevaar. Om deze te behouden zal de AEX vandaag boven de 608 moeten sluiten. Beleggers zijn toch wat nerveus aan het worden over het corona virus wat gisteren ook werd vastgesteld in de VS. Daar daalde de indices ook de laatste uren van de handelssessie.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »