Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van dag

Gepubliceerd op 23 januari 2020 om 09:51

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op een stand van 608 punten en dat is ruim 3 punten lager dan de slotstand van gisteren. De Europese indices staan naar aanloop van het ECB rentebesluit onder druk vanwege het Corona virus...

Als we daggrafiek bekijken zien we dat de index weer is aangekomen bij de supportzone rond 608. Zolang de AEX er boven weet te blijven blijft er een kans dat we alsnog omhoog gaan, maar sluit de AEX er vandaag onder zou dat een trendbreuk inhouden en gaan we corrigeren. De koers staat op dit moment net onder de stijgende bodemlijn van de index. Intraday kan dat ook best, als de index er vanavond maar boven weet te sluiten. Gisteren zijn we op 612 short gegaan met de leden en deze hebben we vanmorgen rond 609/608 met winst gesloten. Voor nu is het afwachten of we door de 608 zakken of dat kopende partijen toch weer een bodem weten te zetten. Weerstand ligt er rond 610/612, steun op 608 en eventueel 605/603.

Op de uurgrafiek zien we dat de koers van de AEX in een dalende wig beweegt. Een wig is een omkeerpatroon en de komen de uren zal moeten uitwijzen of dat dit keer ook het geval is. Een stijging tot boven de stijgende bodemlijn zou een eerste stap in de goede richting zijn. Zakt de koers aan de onderkant uit de wig, dan word het patroon onbruikbaar.

Vanmiddag komt de ECB met haar rentebesluit en daarop volgend komt ECB president LaGarde met haar toelichting. Dit zou de nodige beweging met zich kunnen meebrengen.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »