Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 24 januari 2020 om 10:52

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een stand van 615 punten en dat is zo'n 10 punten hoger da de slotstand van gisteren. De AEX herstelt na een sterke sessie gisteren van de VS...

Het ging gisteren even behoorlijk hard omlaag na de persconferentie van de ECB, ook de VS begonnen de handelsdag in het rood. Maar na de sluiting van de Europese markt wist de VS te herstellen onder leiding van de Nasdaq en liepen ook onze futures daarmee omhoog.

De dag candle van gisteren is daardoor toch nog een hammer geworden waarvan de steel opnieuw de vlag heeft getest. Door de stijging van de futures afgelopen nacht, zijn er vanmorgen veel shorters uitgestopt en/of gedraaid naar long waardoor er een shortsqueeze is ontstaan en zoals we hierboven kunnen zien op de daggrafiek is de index weer onderweg naar de paarse weerstandslijn.

AEX 1H-grafiek:

Tijdens mijn voorbeurs update aan leden vanmorgen heb ik een longsignaal gegeven op 610, er werd namelijk een omgekeerd HS-patroon afgerond met een koersdoel van 615. Dit target hebben we inmiddels gehaald. Aangezien er weinig shorts meer in de markt zitten zouden we best nog wat verder kunnen oplopen vandaag. Al zou een hogere bodem in de grafiek wel op zijn plaats zijn. De koers staat ver boven de bovenste lijn van de boilinger bands en ook de RSI staat ruim boven de 70. Steun ligt er op 612/613 weerstand vandaag rond 615/617.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl