AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 mei 2020 om 10:40

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment ook een stand van 518 en dat is zo'n 2 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX is met de doorbraak door de weerstand van 510 verder opgelopen en heeft inmiddels de stijgende bodemlijn van het oude trendkanaal alweer bereikt...

Ik blijf het een hele rare situatie vinden, landen die nog steeds gedeeltelijk of helemaal op slot zitten, bedrijven die omvallen en werkeloosheidscijfers die we tientallen jaren al niet meer hebben gezien. De financiële markten trekken zich daar niets van aan, door alle biljoenen die er nu maandelijks in het systeem worden gepompt lopen de indices weer vrolijk op alsof er nies aan de hand is. Het blijft een rare situatie, maar we hebben het er maar mee te doen. 

De dag candle van gisteren is een 'bullisch engulfing' die op het 50% fibo van de beweging 632/380 rond 505 staat. Hiermee is er wederom een duidelijke hogere bodem geplaatst op deze fibo waarmee de kopende partijen laten zien dat zij vastberaden zijn de index terug te willen brengen in het stijgend kanaal.

Ik ga er dan ook vanuit dat zolang de index boven de 505 beweegt en sluit op dag basis dat de AEX onderweg is naar de top van 30 April rond 535 en mogelijk daarboven 545/550. Van een echt longsignaal op dagbasis kunnen we nu nog niet spreken, de koers beweegt immers nog tussen de ema's en daarmee blijft er een reële kans dat er bij de ema100, of ema200 een top tot stand komt en de AEX alsnog de daling inzet.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl