Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 12 mei 2020 om 09:45

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future op dit moment op een stand van 520 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX heeft gisteren zoals verwacht een 'pullback' gehad en kan nu omhoog naar de zone 530/535 de komende dagen...

Zoals we op de daggrafiek kunnen zien is het de kopende partijen gisteren nog niet gelukt om de AEX boven de ema100 te krijgen. De weerstand is aan het begin van de dag wel getest, maar de koers zakte toch terug voor een 'pullback' waarmee de uitgenomen range werd terug getest als nieuwe steun.

De dag candle is een doji, maar kan in dit geval ook als stabilisatie candle worden afgelezen. Dit wil zeggen dat zowel de weerstand als de steun is getest, maar dat de koers daar per saldo niets mee op is geschoten. Dit soort candle's komen vaker voor binnen een opgaande beweging. Mocht er vandaag een flinke groene candle worden geproduceerd, word de candle als zodanig bevestigd.

De eerste weerstand vinden we bij de ema100 rond 525, breekt de index daar doorheen gaan we verder naar de zone 530/535 wat nog steeds mijn target is voor deze week. Steun ligt er in de zone 518/515, zolang de AEX daar op dag basis boven blijft ga ik uit van een verdere stijging een dag slot onder 515 zou dat beeld doen veranderen.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »