AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 11 mei 2020 om 09:34

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 525 en dat is zo'n 5 punten hoger als de slotstand van de cashhandel van afgelopen vrijdag. De hamvraag van deze is natuurlijk; Gaat het de AEX lukken om de weerstand van 537 uit te nemen, of krijgen we toch een top?

Zoals ik gisteren al schreef in de weekend update is de AEX weer teruggekeerd in het stijgend kanaal waar de index zich de gehele 'bullmarket' in heeft bewogen (de licht blauwe lijn). Daarmee ligt er nu steun op de blauwe lijn rond 520 en daar vlak onder op de bovenkant van de uitgenomen range rond 518/517. Zolang de index daar boven weet te blijven, ga ik ervan uit dat we de komende tijd verder omhoog gaan naar 530 en 535/540.

De eerste weerstand op de daggrafiek ligt bij de huidige stand en is de horizontaal bewegende ema100. Dat deze ema een pittige weerstand is om uit te nemen, dat hebben we afgelopen 30 April gezien toen er rond dit niveau ook een top tot stand is gekomen. De komende uren/dagen zal moeten uitwijzen of het aanloopje vanaf 490 voldoende is geweest om er nu doorheen te breken. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl