Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 21 mei 2020 om 10:38

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future op dit moment op een stand van 524 en dat is zo'n 7 punten lager als de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren eindelijk door de ema100 gebroken en lijkt daarmee de eerste stap te hebben gezet naar een opmars richtring 550 de komende periode...

De dag candle van gisteren is een 'bullisch engulfing' die is geplaatst op de stijgende bodemlijn (blauwe lijn) van het trendkanaal waar de index zich gedurende de gehele 'bullmarket' in heeft bewogen. Het is nu erg belangrijk dat de AEX binnen het kanaal blijft bewegen en niet weer terug zakt onder 520, dat zou namelijk een teken van zwakte zijn en verkopers in de markt trekken.

Zoals we kunnen zien is de koers door de ema100 gebroken waarmee ook deze nu als steunniveau zou moeten dienen, daarvoor zal de 525 nog wel moeten worden terug getest. Dit is een belangrijke stap voor de kopende partijen er is namelijk al tot twee keer toe een top geplaatst tegen deze ema.

Blijft de AEX vandaag boven de 525 dan ligt de laatste weerstand die nu nog moet worden uitgenomen bij het 61,8% fibo die samen valt met de top van 30 April deze ligt in de zone 535/537.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »