Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 22 mei 2020 om 11:03

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 520 en dat is zo'n 3 punten lager als de slotstand van gisteren. De indices zakken behoorlijk weg na een hele slechte sessie in Hong Kong waar handelaren bang zijn voor meer Chinese invloeden...

De dag candle van gisteren is een rode, maar is wel boven de ema100 gesloten. De huidige candle staat daar op dit moment wel al een stuk onder, maar die kan natuurlijk nog van vorm veranderen. Feit is wel dat het er op dit moment niet echt sterk uitziet en dat we gewoon zijwaarts blijven bewegen in de trading range waar we al vanaf begin April in bewegen. 

De future is inmiddels aangekomen bij de ema10 op de daggrafiek deze ligt in de zone 518/515. Mocht er rond dit niveau vandaag steun liggen en de index weet boven 520 te sluiten dan zou deze daling gezien kunnen worden als een terug test, maar dat betwijfel ik. Er staat namelijk ook nog een gap open naar 500/498 en nu we weet terug gevallen zijn verwacht ik eerlijk gezegd dat die nog gesloten gaat worden de komende dagen.

Steunzones op dagbasis zijn 515, 510 en daaronder 505 en 500/498. Weerstand ligt er vandaag rond 518/520 en daar boven 523/525.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »