Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 26 mei 2020 om 09:48

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een staand van 533 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX future is afgelopen nacht door het 61,8% fibo op 535 gebroken en is aangekomen bij de top van 30 April op 537...

Met de (tijdelijke) doorbraak door het 61,8% fibo hebben de kopende partijen een belangrijke stap voorwaarts gezet. Het 61,8% fibo is namelijk de lastigste om uit te nemen, lukt het de index om hier vandaag boven te blijven dan verwacht ik meer kopers in de markt.

Het was gisteren een rustige dag doordat de VS dicht bleef in verband met memorial day, maar desondanks wisten de Europese indices toch een behoorlijk stuk op te lopen en dat is vrij bijzonder normaal gesproken blijven de Europese indices dichter bij huis als de VS gesloten is.

De dag candle van gisteren is daarmee wederom een groene en ook de candle van vandaag begint groen. Zoals we kunnen zien breekt deze door het 61,8% fibo en daarmee lijkt het dat we een doorbraak gaan krijgen door het 61,8% fibo. Echter, spreken we pas van een doorbraak als de candle ook daadwerkelijk boven 535 is gesloten, tot die tijd kan er nog van alles gebeuren. Steun ligt er nu in de zone 535/530 weerstand vinden we in de zone 537/541 bij de laatste vinden we de ema200 die horizontaal in de grafiek ligt en daarmee voor een pittige weerstand zal zorgen, lijkt me.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »