Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 27 mei 2020 om 09:20

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 530 en dat is zo'n 1 punt lager als de slotstand van gisteren. De AEX houd stand in de zone 530/535, maar gaan we er ook doorheen breken, of komt er toch weer een top rond het 61,8% fibo...?

Dat is de hamvraag van dit moment en eerlijk gezegd, ik weet het ook niet. Het enige wat ik kan doen is de grafieken analyseren en daar vervolgens een mening over geven. Feit is wel dat sinds de correctie de handel en dan met name de manier van handelen erg is veranderd, de markt is veel grilliger geworden. Als het omhoog gaat, gaat het keihard, als het omlaag gaat, gaat het ook heel erg snel. Met de daghandel kun je daarmee goed uit de voeten, maar hoeveel verder je vooruit kijkt, hoe onzekerder het word. Ik vergelijk het weleens met het voorspellen van het weer. Dat is precies hetzelfde, het weer van vandaag kunnen we redelijk voorspellen, maar hoeveel verder je vooruit kijkt, des te onzekerder het wordt. 

De dag candle van gisteren is een 'inverted hammer' die tegen de bovenste lijn van de paarse wig uit de weekgrafiek en de bovenste lijn van de boilinger bands staat. De huidige dag candle begint weer groen en daarmee lijken de kopende partijen de handdoek nog niet in de ring te gooien. Daarvoor zullen zij wel de zone 535/537 moeten doorbreken en ik denk dat hoe hoe langer dit op zich laat wachten hoe lastiger het word. Daar vlak boven vinden we dan rond 540/542 de ema200 die doordat deze horizontaal in de grafiek ligt ook een pittige weerstand is om uit te nemen. Mocht de index onder de bodem van gisteren zakken 530/528, dan denk ik dat de meeste kopers eieren voor hun geld zullen kiezen en dat we weer terug in de range zullen zakken. Kortom, het word spannend de komende dagen.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »