Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 3 juni 2020 om 10:17

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op een stand 552 en dat is zo'n 6 punten hoger als de slotstand van gisteren. De future is afgelopen nacht verder gestegen en het gaat er steeds meer naar uitzien dat we weer met een 'bullmarket' te maken hebben...

De beurzen wereldwijd schieten weer omhoog als vanouds het voelt allemaal best onwerkelijk, maar blijkbaar hebben handelaren en beleggers en voldoende vertrouwen in dat de crisis zoals we die nu meemaken uiteindelijk wel mee zal vallen.

De dag candle van gisteren is een groene en staat bovenop de ema200, hiermee is de doorbraak van afgelopen maandag bevestigd en beweegt de koers op dag basis weer boven alle ema's. Dit betekent dat we technisch gezien op basis van de daggrafiek weer in een 'bullmarket' zitten. Dit blijft van kracht zolang de AEX op dag basis boven de ema's blijft bewegen. De koers beweegt met de bovenste lijn van de boilinger bands mee omhoog wat ook aangeeft dat er een sterke opgaande trend bezig is op dagbasis. 

Mocht de AEX vandaag boven de 550 weten te sluiten, dan ga ik ervan uit dat we de komende periode doorstijgen naar 570/580. Steun ligt er op dagbasis in de zone 542/540.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »