AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 10:29

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 559 en dat is een puntje of 2 lager als de slotstand van gisteren. De future weet de behaalde winst van gisteren vast te houden en het ziet er dan ook naar uit dat de AEX de komende periode verder omhoog kan en dat de zorgen over de coronacrisis en de economie volledig zijn verdwenen...

Of dat terecht is, dat weet niemand, maar daar zullen we de komende maanden vanzelf achterkomen. Technisch gezien ziet de daggrafiek er weer een stuk beter uit, word het nu echt tijd voor een hogere bodem. Dit gaat naar mijn inziens echt veel te hard, maar door alle stimulans van centrale banken gebeuren er hele rare dingen.

De dag candle van gisteren is een grote groene die buiten de bovenste lijn van de boilinger bands is gesloten, daarmee is een pullback of consolidatie om de koers weer terug te krijgen binnen de banden op dit moment het meest voor de hand liggend. Daarnaast verwacht ik een terug test van de ema200 om deze te testen als steun. Blijft de koers er dan boven, bied dat long kansen voor een ritje naar 575/580 later deze maand. De eerste steun op dag basis ligt op 552/550, daaronder rond 546/542. Weerstand ligt er in de zone 560/563.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl