Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 09:43

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 566 en dat is zo'n 6 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX heeft de top vanmorgen weer een stuk opgehoogd naar een stand van 566 na een behoorlijke verruiming van het steunpakket van de ECB gisteren....

De geldpersen in Frankfurt zullen overuren draaien de komende tijd, de ECB heeft gisteren het opkoopprogramma verhoogd van €750 naar €1350 Miljard, alsof het niks is. Zelf denk ik dat het ook niet nodig is, de crisis begint nu net wat af te zwakken en ik had zelf eerst even een paar maanden aangekeken hoe het huidige pakket het zou doen in Europa, maar goed. 

Veruit het meeste geld wat er wat bijgedrukt beland op de financiële markten de komende maanden, daar ben ik van overtuigd. Het is zo'n beetje de enige plek waar je nog rendement kunt maken. Van sparen word je geld immers alleen maar minder waard. Ik ga er dan ook vanuit dat mochten er geen hele grote uitbraken meer komen met betrekking tot de coronacrisis dat de AEX de komende maanden weer gewoon naar 600/630 en mogelijk naar 660/680 eind dit jaar begin volgend jaar.

De dag candle van gisteren is een doji, ik denk dat dit te maken heeft met de candle van afgelopen woensdag, toen sloot de koers buiten de boilinger bands en deze is er met de lichte daling van gisteren er weer binnen gebracht. De huidige canlde is door de top van 562,8 gebroken en om die reden heb ik de fibo weer verwijderd. Daarvoor hebben we namelijk eerst een top nodig en die is er nog niet. 

De eerste weerstand op dag basis vinden we bij het 76,4% fibo van de totale correctie die ligt in de zone 570/580. Zolang de AEX boven 560 beweegt is dat het target waar ik me op richt. Daar ga ik verder kijken. Mocht de index onder 560 zakken, dan ga ik opzoek naar short targets aan de hand van de fibo's.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »