Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 11:57

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 564 en dat is zo'n 10 punten lager als de slotstand van gisteren. Het is de future gisterenavond niet gelukt om boven de top van 573 te sluiten na een wat zwak slot op Wallstreet...

De dag candle van gisteren is een doji met lange sprieten aan weerszijde, het laat zien dat kopers en verkopers weer even sterk zijn. Zowel de weerstand als de steun is getest, maar per saldo zijn we er niet veel mee opgeschoten. Daarmee blijven we voornamelijk zijwaarts bewegen tussen de weerstandszone 573/575 en de steunzone 565/563.

Het blijft een hele onzekere markt met intraday hele felle bewegingen zowel omhoog als omlaag. Zo zien we vanmorgen ook weer dat de index na de opening weer zo'n 10 punten terug valt alsof het niets is. Toch blijf ik vooralsnog uitgaan van hogere koersen, pas onder 555/550 draait het beeld en verwacht ik een versnelling naar 505/500. Zolang we boven 563 bewegen blijft de trend op de hogere timeframes long.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »