Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 25 juni 2020 om 10:34

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 557 en dat is 2 puntjes lager als de slotstand van gisteren. De AEX is opnieuw terug gevallen vanuit de weerstandszone 570/575, vandaag zal moeten uitwijzen of we een consolidatiefase krijgen tussen 575/550, of dat er toch een correctie komt....

De AEX is gisteren gedaald en daarmee is de doji van dinsdag een top geworden De candle van gisteren is zowel door de ema10 als door de stijgende bodemlijn gezakt, al kunnen we bij die laatste pas spreken van een doorbraak als de koers er aankomende vrijdag ook onder sluit, de bodemlijn staat namelijk in de weekgrafiek. 

Verder is goed zichtbaar dat de ema10 zijwaarts is gaan bewegen wat aangeeft dat we mogelijk meer zijwaarts gaan bewegen de komende periode, een consolidatiefase. Zakt de index door de steunzone 555/550, dan verwacht ik meer druk op de index en gaan we het gap sluiten naar 545/540. Bij een doorbraak door 570/575, komt er op dagbasis weer een longsignaal, tot die tijd is het zijwaarts.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »