Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 9 juli 2020 om 09:44

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 574 en dat is zo'n 2 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX blijft hangen in een zijwaartse range met 580 an de bovenkant en 572 aan de onderkant....

Daarmee lijkt het er vooralsnog op dat de AEX opnieuw een correctie in tijd doormaakt en weer niet in punten. Het begint een beetje het nieuwe normaal te worden, indices die binnen een dag door een zware weerstand worden geduwd en daar vervolgens enige tijd blijven consolideren. Persoonlijk vind ik het een ongezonde situatie, maar het is niet anders. Het traden anno 2020 is behoorlijk veranderd door alle stimuleringsmaatregelen.

De dag candle van gisteren staat naast zijn voorganger op het steunniveau 572/573 en heeft even de ema10 aangetikt op krap 570. De bovenkant van de candle ondervind nog steeds weerstand van de boilinger band, maar deze begint al voorzichtig omhoog te krullen. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat er een opwaartse doorbraak gaat plaats vinden. Mocht de index toch door 570 zakken, dan verwacht ik dat we de stijgende bodemlijn rond 568/565 gaan testen.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl