AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 juli 2020 om 10:32

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een stand van 575 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. Vanmorgen heeft de future in de premarket de 570 even getest en is vervolgens opgelopen tot de huidige stand op 575, daarmee is het openingsgap van vanmorgen gesloten en lijkt het er op dat de index de weg omhoog weer heeft gevonden. 

De dag candle van gisteren is een 'bearisch engulfing' die tegen de bovenste lijn van de boiliger bands aan staat. Doordat deze horizontaal beweegt bied deze een pittige weerstand. Het lijkt er vooralsnog op dat we in een consolidatie fase zijn beland, een zogenoemde correctie in tijd. Over een aantal dagen zal de bovenste lijn van de boilinger band omhoog gaan wijzen en dan verwacht ik dat de AEX zijn weg omhoog zal vervolgen.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl