Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 23 juli 2020 om 09:44

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 578 en dat is 5 puntjes hoger als de slotstand van gisteren. We hebben gisteren opnieuw de onderkant van de range opgezocht. Nu is het de vraag, gaan we dan weer opveren naar de weerstandszone580/582, of zakken we eruit en gaan we corrigeren?

Als we naar de daggrafiek kijken dan zien we dat de AEX overduidelijk in een consolidatiefase zit. De ene dag een rode candle, de andere een groene. De ene dag testen we de weerstand van de range, de andere dag de steun, het is echt komkommertijd. Op basis van dit feit lijkt het me het meest voor de hand liggend dat we nu weer zullen opveren naar de weerstandszone 580/582. Pas als de index onder 570 sluit op dagbasis verwacht ik een correctie naar 560, 555/550.

Met de daling van gisteren is de AEX wel door de stijgende bodemlijn van de weekgrafiek gezakt, maar dit kan nog een tijdelijke doorbraak zijn. Pas als de koers er vrijdag onder sluit is er sprake van een definitieve doorbraak de stijgende wig beschouw ik pas als afgerond als we uit de range zakken. 

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl