Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 30 juli 2020 om 10:48

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 565 en dat is een puntje hoger als de slotstand van gisteren. De AEX is de laatste dagen weer nauwelijks van zijn plek te krijgen en zit opnieuw in een consolidatiefase...

Ik heb op de daggrafiek een extra fibo ingetekend tussen de beweging 530/582 de totale lengte van de stijgende wig, deze heeft namelijk een aantal raakvlakken met steunniveau's van de afgelopen dagen. Zo ligt de bodem van afgelopen maandag exact op het 50% fibo en valt de 565 waar we nu al twee dagen rond bewegen precies op het 38,2% fibo.

De dag candle van gisteren is een 'hammer' geworden waarvan de body steun vind op het 38,2% fibo van de beweging 530/582, men probeert hier dus een hogere bodem te plaatsen. Echter bied de ema10 rond 568 weerstand aan de koers waardoor er opnieuw een consolidatie plaats vind. Breekt de AEX door de ema10 en sluit de index boven 568, dan is er een eerste stap gezet voor een hogere bodem. Zakt de index door het 38,2% fibo (565), dan gaan we opnieuw naar de zone 560/558 waar zowel de ema50 als het 50%. fibo zich bevinden. 

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »