Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 31 juli 2020 om 09:05

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 547 en dat is zo'n 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren eindelijk weer eens in beweging gekomen en is begonnen aan de lang verwachte correctie...

Na de uitbraak van de driehoek gisteren rond 565 is de AEX ruim 20 punten gezakt naar het 76,4% fibo van de beweging 530/582 rond 543. Daar ligt vooralsnog de bodem omdat de Amerikaanse indices de Europese handel in de namiddag weer een stuk omhoog trokken.

De dag candle is een flinke rode, maar aan de steel is te zien dat zo'n beetje de helft van de daling is terug gedraaid. Daarmee laten de kopende partijen zien dat ze nog steeds meespelen en dat er genoeg koopjesjagers zijn die rond de huidige niveau's willen instappen.

Echter zakt de huidige dag candle alweer door het 61,8% fibo en daarmee lijkt de correctie vandaag gewoon weer verder te gaan, het eerste target is de bodem van gisteren bij het 76,4% fibo rond 543, zakken we daar doorheen dan gaan we naar de zone 535/530. Die zone gaat bepalend zijn voor het koersverloop van de komende weken. Blijven we erboven dan kunnen we wellicht de komende week weer gaan herstellen, zakken we erdoor dan verwacht ik een zware correctie naar als eerste de zone 505/500 en daaronder 480/470.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »