Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 augustus 2020 om 09:57

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op een stand van 555 en dat is zo'n 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De AEX wist gisteren te bodemen en is uit het dalend trendkanaal gebroken, nu is het de vraag; gaan we verder herstellen, of word het een lagere top?

De dag candle van gisteren is een 'bullisch engulfing' die is geplaatst op het 76,4% fibo van de beweging 530/587 rond 543. Bij de stijging zijn de ema's 100 en 200 weer opwaarts doorbroken waarmee deze bij een eventuele daling nu weer steun aan de koers zullen bieden. De stijging van gisteren ging op hoog volume vergelijkbaar me de dalingen van de handelsdagen ervoor en daarmee zou dit weleens ''de'' bodem kunnen zijn. Echter zolang we onder de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek koersen blijft er technisch gezien nog steeds een dalende trend en zullen we rekening moeten blijven houden met een lagere top onder 570/573.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »