AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 09:23

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 563 en dat is ruim 2 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX future is aangekomen bij de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek, gaan we er nu eindelijk structureel doorheen breken, of krijgen we opnieuw een lagere top???

Eerst de dag candle van gisteren, deze heeft een groot groen lichaam die door zowel de ema's als de middellijn van de bollinger bands is gebroken. Daarmee hebben de kopende partijen een belangrijke stap gezet, doordat de koers weer boven de ema's noteert zijn zij op dit moment weer in het voordeel.

Er is alleen nog wel een hele belangrijke stap te zetten en dat is het uitnemen van de dalende toppenlijn, weet de AEX daar vandaag doorheen weet te breken dan verwacht ik een versnelling naar de zone 573/575.

Het tweede scenario is dat we opnieuw een lagere top tegen de dalende toppenlijn aan krijgen, daarvoor zal de AEX moeten zakken tot onder 558 en daar ook onder moeten sluiten. In dat geval blijven we binnen de range en verwacht ik opnieuw een daling richting 552/550. Echter nu de koers weer boven de ema's noteert en gezien het feit dat andere grotere indices zoals de DAX ook omhoog gaan, heeft een opwaartse doorbraak op dit moment mijn voorkeur.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl