Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 28 augustus 2020 om 09:23

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 563 en dat is een puntje hoger als de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren toch weer terug gezakt onder de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek, maar staat er nu weer een fractie boven. Het word dus spannend of de index er vandaag boven gaat sluiten, of dat er toch een lagere top word geplaatst...

Allereerst even een terugblik op de voorbeurs update van gisteren... Het gebeurt niet vaak dat er bij een analyse alle timeframes een longsignaal geven, maar gisteren was dat wel het geval; de dalende toppenlijn was doorbroken, er was een afgerond omgekeerd HS-patroon en een afgeronde driehoek als halfmastpatroon, kon niet meer mis gaan zou je denken, maar toch er kwam een daling. 

Het laat maar weer eens zien hoe de markt het afgelopen jaar is veranderd en hoe ongelofelijk lastig het is om een richting te bepalen zeker voor de middellange en lange termijn. Steeds als het lijkt of er een duidelijke richting is dan gebeurt er weer iets waardoor het beeld weer veranderd. 

De dag candle van gisteren is een rode geplaatst op de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek, de steel van de candle vind steun op de middellijn van de banden waarmee er alsnog een hogere bodem zou kunnen worden geplaatst rond het huidige niveau en aan de candle van vandaag kunnen we zien dat men dat ook van plan is. Belangrijke niveau's die daarvoor uitgenomen zullen moeten worden zijn, als eerste 565 en daar boven 568. Zakt de index vandaag terug onder 560/558, dan staat er opnieuw een lagere top op de dalende toppenlijn van de weekgrafiek.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »