AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 1 september 2020 om 10:02

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 551 en dat is zo'n 2 punten hoger als de slotstand van gisteren. De AEX is weer terug gezakt naar de onderkant van de range en de driehoek, dus word het vandaag draaien of, breken....

De dag candle van gisteren is een grote rode die is gesloten op het laagste punt van de dag, meestal betekent date dag erop een verdere daling, maar of dat dit keer ook het geval is, betwijfel ik we zijn namelijk aangekomen bij de onderkant van de range en de driehoek uit de weekgrafiek. Daarnaast is er hier de afgelopen maand al twee keer eerder een bodem ontstaan en een opgaande beweging gestart. 

Stijgt de AEX vandaag en lukt het men de index weer boven 553 te krijgen en te houden, dan staat er een bodem en blijven we binnen de driehoek en de brede range 545/575, we mogen er dan vanuit gaan dat we weer zullen oplopen naar de bovenkant de driehoek en de dalende toppenlijn die we op dit moment vinden rond 563/565. Zakken we onder 545/542, dan betekent dat een shortsignaal naar 535, daaronder naar de zone 520/515.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl