Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 09:56

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 565 en dat is zo'n 4 punten hoger als de slotstand van gisteren. Het is men gelukt om de index door zowel de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek als door de driehoek te duwen...

Met een grote groene candle van zo'n 12 punten is het de kopende partijen gisteren gelukt om de index door de weerstandszone 563/565 te drukken. Of dit ook ''de'' doorbraak is, dat durf ik op dit moment nog niet te zeggen, we hebben namelijk al eerder een tijdelijke doorbraak gehad waarna we toch weer zijn zijn terug gezakt in de range. Anders dan op 13 Augustus was de doorbraak van gisteren wel op hoog volume en daadoor een stuk betrouwbaarder dan toen.

Vandaag zal men de AEX boven de zone 565/563 moeten houden en het liefst de 568 moeten uitnemen, een niveau waar vorige week ook steeds weerstand lag.Als dat lukt, dan kunne we door naar 573/575. Mocht de koers toch terug zakken binnen de driehoek, dan blijven we binnen de range en kunnen we ons weer opmaken voor een ritje naar de steun rond 552/550.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »