Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 10:26

AEX daggrafiek

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 548 en dat is zo'n 1 puntje lager als de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren wederom terug gezakt vanaf net boven de dalende toppenlijn waarmee de uitbraak opnieuw een valse is geweest...

De dag candle van gisteren is een hele grote 'bearisch engulfing' de index is in slechts een handelsdag van de bovenkant van de range naar onderkant gezakt en is daarmee zelfs onder de driehoek gesloten. Als de AEX er vandaag niet meer binnen terug weet te keren, dan word de driehoek vandaag afgerond als omkeerpatroon.

Toch hou ik net als gisteren een slag om de arm, de AEX vind op dit moment namelijk steun op het 76,4% fibo van de beweging 530/587 rond 543/542 waar het al eens eerder een bodem heeft geplaatst en dus ga ik vandaag kijken of het men lukt er een dubbele bodem van te maken.

De eerste weerstand die zal moeten worden uitgenomen is de onderste lijn van de driehoek die nu weerstand aan de koers zal bieden, deze vinden we rond 548/550. Steun ligt er zoals gezegd op het 76,4% fibo, zakken we daar doorheen, dan breken we definitief uit de range en gaan we corrigeren.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »