Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 september 2020 om 09:29

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 547 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren verder herstelt en blijft daarmee binnen de range bewegen. Kan men deze opgaande beweging vandaag voortzetten, of krijgen we toch weer een daling..?

De dag candle van gisteren is een lange groene 'hammer' geplaatst op het 76,4% fibo rond 542/543 en is daarmee een potentiële bodem, word de hammer vandaag opgevolgd door wederom een groene candle en een doorbraak van 550, dan word de bodem bevestigd en kunnen we wellicht de komende dagen weer oplopen naar de dalende toppenlijn die we nu vinden zo rond 560/561.

Toch is de kou nog niet helemaal uit de lucht, de koers beweegt immers nog onder alle ema's en de onderste lijn van de driehoek. Mocht er vandaag een top worden geplaatst in de zone 548/550, dan was deze opleving slechts een terug test van de afgeronde driehoek en kunnen we ons weer opmaken voor een daling naar de bodem van afgelopen vrijdag zo rond 538/535.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »