Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 09:33

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 543 en dat is zo'n 3 punten hoger als de slotstand van vorige week. De AEX zakte afgelopen vrijdag hard weg, maar de future wist s'avonds toch behoorlijk te herstellen en het volledige verlies van eerder die dag weg te werken waardoor we nog net binnen de range zijn gesloten...

De dag candle van afgelopen vrijdag is een 'doji' waarvan de bovenste steel, de onderste lijn van de driehoek terug test als weerstand en de onderste steel de steun test op 535, een niveau waar begin Juni een bodem is geplaatst en wat de onderkant van de brede range uit de maandgrafiek is.

Uiteindelijk is de future vrijwel onveranderd gesloten waardoor we nog steeds binnen de range bewegen en met beide scenario's rekening moeten houden. Toch heeft een daling op dit moment de voorkeur, de koers heeft vorige week de driehoek afgerond als omkeerpatroon en beweegt onder de ema's. Pas bij een stijging en dagslot boven 550, verwacht ik meer kopers in de markt en een terug keer naar de bovenkant van de range rond 565/568.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »