Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 09:18

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 553 en dat is een puntje hoger als de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren met een zogenaamde 'shortsqueeze' omhoog geschoten en wist deze winst vervolgens gedurende de dag verder uit te bouwen...

De dag candle van gisteren is een 'bullisch engulfing' geworden die is geplaatst op de steun 535. De candle is zowel door de onderste lijn van de driehoek als de ema's 10, 100 en 200 gebroken en dat is echt een heel sterk signaal. Als de dag candle van vandaag wederom een groene word, dan zou dit zomaar eens ''de'' bodem kunnen zijn voor voorlopig en kunnen we de komende weken verder omhoog.

De eerste zware weerstand die zal moeten worden uitgenomen is de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek die samenvalt met de bovenste lijn van de driehoek, deze vinden we in de zone 560/563. Het is nu wel van belang dat de AEX op dag basis in de driehoek weet te blijven die ligt op 550, sluit de index daaronder, staat er alsnog een lagere top. Het blijft nog steeds voorzichtig handelen, we bewegen immers nog steeds binnen in de range en dat kan felle tegen bewegingen geven hebben we de afgelopen weken wel gezien.


«   »