AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 11 september 2020 om 09:14

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 550 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX blijft hangen net boven de 550, maar erg sterk oogt de de index nog niet, word het dan toch een lagere top?

Er heeft zich gisteren geen stijging voorgedaan op de 'bullisch engulfing' van afgelopen woensdag, de dag candle van gisteren is een rode en om die reden staat er (nog) geen bodem in de daggrafiek. Echter is er nog wel een kans dat deze bodem er alsnog komt, de koers staat namelijk nog bij de onderste lijn van de driehoek dus kan de daling van gisteren een terugtest zijn van de 548/550 steun, daarvoor zal de AEX vandaag wel moeten oplopen en het liefst door de 555 breken een niveau waar gisteren de hele dag weerstand lag.

Zakt de AEX vandaag toch onder de zone 550/548, dan verwacht ik dat we weer terug zakken naar de onderkant van de range rond 535. Kortom, zolang we binnen de range bewegen is het erg moeilijk om ver vooruit te kijken/analyseren en blijft het voorzichtig ''kort op de bal'' handelen.