Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 16 september 2020 om 09:54

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 555 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX is gisteren weer wat opgelopen, maar per saldo zijn we er weer weinig mee opgeschoten....

De dag candle van gisteren is weer een groene en daarmee is de 'inverted hammer' van afgelopen maandag niet bevestigd als top, iets waar we al rekening mee moesten houden In de range werken de top en bodem candle's namelijk vrijwel niet.

De koers bevind zich nog steeds binnen de driehoek en dat is positief voor een vervolg naar de bovenste lijn van het patroon. Daarnaast zagen we gisteren al dat de AEX weer door de 555 is gebroken, ook dat geeft aan dat de index weer richting de weerstand aan het kruipen is. Als de index vandaag boven de 557/558 weet te sluiten, dan beweegt de koers op basis van de daggrafiek ook weer boven alle ema's en komt er langzaam weer wat trend. Het kantelpunt ligt nu bij het 61,8% fibo van de beweging 587/530 op 552, zolang we daar boven bewegen ga ik uit van een verdere stijging.